Το διαβατήριο σας στην έντυπη & ηλεκτρονική επικοινωνία

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Η ACCESS A.E. αποτελεί έναν υπερσύγχρονο οργανισμό στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής και διανομής εντύπων, κατασκευαστικών λύσεων για συνέδρια και εκθέσεις αλλά και δημιουργίας ψηφιακών εφαρμογών, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από το 1988 έως σήμερα, οι εξειδικευμένες γνώσεις και το αστείρευτο μεράκι των ιδρυτών και των συνεργατών της εταιρείας για την τυπογραφία, τις γραφικές τέχνες και την επικοινωνία γενικότερα, μετουσιώνονται σε υψηλής αισθητικής επιτεύγματα. Με επαγγελματισμό και απαράμιλλη υπευθυνότητα εκτυπώνουμε -on demand- διαφημιστικά έντυπα, εταιρικά έντυπα, κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, folders, αφίσες, ημερολόγια, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Παράλληλα, με φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες αποτυπώνουμε την εικόνα σας και τα μηνύματά σας σε σκηνικά και περίπτερα αλλά και δημιουργούμε εταιρικά videos για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσίασης των πελατών μας.

Οι άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, η άριστη χρήση ποιοτικών υλικών και ειδικότερα το έμπειρο εργατικό δυναμικό αποτελούν τα δυνατά όπλα της ACCESS καθώς και την εγγύηση της για τέλεια αποτελέσματα.

Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα των εντύπων στις επιχειρήσεις των πελατών μας, κατανοώντας ότι μέσα από το έντυπο και ηλεκτρονικό επικοινωνιακό υλικό τους εκφράζεται η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, όπως επίσης ότι διαθέτουν περιορισμένο χρόνο για έλεγχο των διαδικασιών παραγωγής τους, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας άμεσα και αποτελεσματικά, μέσω των πιστοποιημένων με ISO διαδικασιών μας. Παράγουμε οποιοδήποτε έντυπο τους ενδιαφέρει, στην ποσότητα που πραγματικά χρειάζονται και το αποστέλλουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ακόμα και αυθημερόν.

Οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, από όλους τους κλάδους της αγοράς, αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. 

Όμως στην ACCESS δεν καθησυχαζόμαστε! Με γνώμονα, πάντοτε, την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, καθώς και στη στελέχωση καίριων θέσεων από επαγγελματίες με υψηλή τεχνογνωσία, ήθος και συνέπεια, ώστε να παρέχουμε συνεχώς μοναδικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, στις δικές σας ανάγκες!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerΟικονομικά Στοιχεία 2012

Οικονομικά Στοιχεία 2013

Οικονομικά Στοιχεία 2014


Οικονομικά Στοιχεία 2015

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Ισολογισμός 2015

Προσάρτημα Ισολογισμού 2015


Οικονομικά Στοιχεία 2016

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Ισολογισμός 2016
 
 
Εκτυπώσεις ανά Κλάδο
Εκπαίδευση
Ασφάλειες
Λιανικό Εμπόριο
Franchise
Νέες Τεχνολογίες
Βιομηχανία - Κατασκευές
Real Estate
Φαρμακευτικές

Λύσεις
Print on Demand
Books on Demand
Μεταβλητά Δεδομένα
Εταιρικά Προϊόντα
Εταιρική ταυτότητα
Επιστολόχαρτα
Φάκελοι
Κάρτες
Folders - Ντοσιέ
Μπλοκ σημειώσεων
Προϊόντα Marketing
Posters - Αφίσες
Flyers
Brochures - Πολύπτυχα
Booklets - Κατάλογοι
Περισσότερα Προϊόντα
Ημερολόγια
CD / DVD
Πληροφορίες
Η εταιρεία
Υποστήριξη
Φόρμες προσφορών
Επικοινωνία
© 2011 ACCESS A.E. Σχεδιασμός σελίδας: ACCESS A.E.
Facebook MySpace Twitter